fbpx

O NAMA

Ukusni, visokokvalitetni sastojci. Sezonski i provereni ukusi. Svakodnevno ručno pravljene krofne. Sveže i neodoljive.

Mi u Svetu Krofni smo presrećni što omogućavamo ljudima da dele svoje divne trenutke uživajući u našim ukusnim i maštovitim kreacijama. Iako smo sasvim mlada firma, vrlo ambiciozno i sigurno koračamo u budućnost. Samouvereni smo jer znamo da naše krofne nemaju premca, a to je zato što se prave sa punooo ljubavi. I fila!

Ponosimo se originalnom recepturom i koristimo najkvalitetnije sastojke za sve što pravimo – glazure, filove, džemove i prelive.

Magija ukusa naših krofni postignuta je savršenim balansom najfinijih sastojaka i tekstura. Sve naše krofne su ručno pravljene, brižno i sa ljubavlju. Svežina i punoća ukusa je ono čemu težimo prilikom izrade svake krofnice. S tim u vezi, naše krofne se prave u malim serijama tokom dana kako bi se osiguralo da su uvek sveže za kupce.

Naša misija je da pružimo sladokuscima najbolje krofne u gradu i šire, ručno pravljene svaki dan, pri tom koristeći najbolje sastojke. Mi smo te male stvari koje vam ulepšavaju dan i čine ga slađim!

Strast prema originalnosti se ističe u svakom detalju našeg stvaralaštva – od preukusnih krofni, maštovitih pakovanja, pa sve do samog prodajnog ambijenta. Pravimo originalne i kreativno osmišljene krofne izgrađene na proverenom domaćem receptu, ali i po individualnim željama naših klijenata. Tu smo da ulepšamo svako slavlje i da ga učinimo još slađim!

0 krofne
0,00.din